RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Найкращі привітання з 8 Березня 2020 у прозі та відео

Свято 8 Березня - чудова нагода показати жінкам свою любов та повагу. Привітати дам з Міжнародним жіночим днем можна віршами, своїми словами, картинкою з побажаннями, музичною листівкою або відправивши душевне смс. Головне - зробити це з самого ранку, адже увагу люблять всі дівчата, незалежно від віку.

"Апостроф" пропонує підбірку кращих привітань з 8 Березня своїми словами, які можна адресувати мамі, дружині, подрузі, бабусі або колезі.

Привітання з 8 Березня 2020 в прозі

Поспішаю привітати з 8 Березня чарівну, прекрасну жінку! Нехай свято весни прийде зі своїм найкращим подарунком у вигляді гарного настрою, щастя і душевного підйому. У цей день залишається побажати тільки чистого, справжнього кохання, вірності і, звичайно ж, відмінного здоров'я.

***

Найніжніший, світлий і прекрасний день в році - 8 Березня! Початок весни, початок життя в природі, перше тепло. Дорогі жінки, нехай це тепло оселиться у ваших будинках і душах. Нехай краса природи надихає. А початок весни символізує початок чогось дуже бажаного і прекрасного у вашому житті! Зі святом!

З 8 Березня, моя прекрасна! В цей день весни хочу подякувати за красу і ніжність, яку ти даруєш щодня. Бажаю бути найщасливішою, бажаною, коханою, чарівною, милою і приголомшливою. Будь здоровою, щасливою, незалежною, легкою та чарівною. Зі святом тебе!

***

Як завжди, 8 березня всі чоловіки клопочуть про те, як порадувати жінок, а я просто обійму мою кохану і, вручивши подарунок, скажу про те, що люблю! Нехай в це свято в твоєму серці оселиться тепле щастя, нехай твої очі завжди сяють, а ти довгі роки залишайся такою ж прекрасною!

У це чудове жіноче свято хочеться побажати тільки позитивних емоцій, безмежного щастя і міцного здоров'я. Нехай негаразди обходять стороною, а кожен день буде приводом для нової радості.

***

Вітаю з 8 Березня! Нехай кожен день будинок буде наповнений квітами та посмішками, жіноче щастя не обходить стороною, тепла, любові і краси. Близькі нехай радують і дарують яскраві емоції та нові враження. Успіхів й процвітання!