RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Погода на травневі свята 2021 в Україні: синоптики розповіли, чи чекати тепла

Синоптики, які раніше попереджали про різке похолодання, розповіли, яку погоду чекати на травневі свята в Україні.

Про це повідомляється в матеріалі "Апострофа".

На Великдень погода не порадує українців, але ось 3 і 4 травня можна буде збиратися на пікніки. Синоптики прогнозують потепління в ці дні.

1 і 2 травня

У Києві очікується мінлива хмарність, але без опадів. Повітря в ці дні прогріється вдень до 15 градусів вище нуля, а вночі стовпчики термометрів опустяться до 8-9 градусів тепла. На півдні прогнозують аналогічну ситуацію.

На сході буде тепліше: +16 градусів в денний час доби і 11-12 градусів тепла варто чекати вночі. Опадів в східних регіонах 1 і 2 травня синоптики не прогнозують. Навпаки, встановиться сонячна і малохмарна погода.

Від 15 до 16 градусів тепла вдень буде на заході і півночі України вдень. 1 травня синоптики прогнозують на заході короткочасні дощі, але вже на Великдень, 2 травня, небо на заході проясниться.

3 і 4 травня

По всій території країни очікується потепління в ці дні. У Києві стовпчики термометрів покажуть близько 17 градусів тепла вдень. Небо над Києвом буде сонячним і малохмарним.

На півночі, сході, заході і півдні України також очікується сприятлива погода, з той лише відмінністю, що жителів західних регіонів чекають абсолютно ясні дні, а на півночі, сході та півдні сонце сховається за хмарами. Проте, опадів в ці дні не очікується.

Раніше "Апостроф" повідомляв, мінливу погоду в Україні висміяли забавною карикатурою.