RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Із Днем прикордонника! Гарні листівки та вітання

У 2022 році свято Дня прикордонника як ніколи актуальне, адже саме представники цієї важливої та небезпечної професії стоять на сторожі України, коли ворог атакує країну.

"Апостроф" підготував вітання та листівки до цього свята, щоб можна привітати знайомих прикордонників та підтримати у такий нелегкий час.

Вітання у віршах

З днем прикордонника привітаю

І Тобі побажаю

Удачі, сил п'ять тонн -

Аби пишавсь Тобою кордон!

***

На горду службу ви обрані,

Оберігаєте кордон країни.

Професія ваша в пошані

І функції дуже важливі.

Як вам вдячні безмірно

Не висловити навіть у словах.

Кордон, сказати буде вірно,

У надійних і сильних руках.

***

З Днем прикордонника тебе, солдате,

Мирного неба над головою!

Нехай твій край буде світом багатий,

А війна пройде стороною.

Щастя, здоров’я, удачі, добра

І завжди тихого кордону.

Нехай тебе зігріває завжди

Думка про світло у вікнах рідного дому!

Вітання у прозі

Я вітаю тебе і твоїх товаришів по службі з Днем прикордонника! Будьте завжди стійкими, сильними та витривалими, тому що ви потрібні нам! Ми говоримо велике спасибі всім, хто кожен день і щоночі зберігає наше життя!

***

Нелегка обрана вами дорога, але ви йдете нею гордо, легко. Бажаємо вам назавжди забути про цю війну, яка зараз котиться нашою країною. Нехай уже сьогодні над нами буде мирне небо, а Україна стане щасливою та спокійною!

***

Вітаю тебе, друже, із Днем прикордонника. Впевнений, що ти і твої колеги завжди будете взірцем гідності та честі, відданості своєму народові та обов'язку. Успіхів вам на цьому благородному шляху.

***

Дорогі прикордонники, ваша служба – героїчна праця! Ми вітаємо вас зі святом, бажаємо чистого неба над головою та спокійного горизонту перед поглядом! Із Днем прикордонника вас!

***

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня прикордонника. Вартові державних рубежів завжди були у великій повазі та повазі у українського народу. Прикордонні війська стали важливою ланкою у системі зміцнення національної безпеки, захисту політичних, економічних та військових інтересів незалежної України.

***

Вітаю Вас із святом – Днем прикордонника. Бажаю здоров'я, міцності духу, ясності думок та відданості присязі та рідній державі. Нехай все буде добре!

Раніше ми публікували яскраві смс та відеопривітання.