RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

З Вознесінням Господнім! Найкращі смс для рідних, друзів та колег

Цього року світле церковне свято Вознесіння Господнє відзначають 2 червня - на 40-й день після Великодня, адже вважається, що саме через 40 днів перебування поміж своїх учнів Ісус Христос піднявся у небо, чим відкрив двері до Царства Небесного та вічного життя.

У цей день прийнято вітати одне одного з великим церковним святом Вознесіння Господнього, тому "Апостроф" зібрав найщиріші СМС-привітання для родини та друзів.

Привітання з Вознесінням Господнім в СМС

Будьте щасливі в це свято Вознесіння Господнього, нехай ваші помисли стануть ще більш чистими, а душа – світлішою!

***

У цей сонячний день ми вітаємо вас з Вознесінням Господнім. Нехай ваша душа буде чистою, а серце – люблячим. Бажаємо вам отримувати задоволення від кожного дня і не забувати дякувати Господу за кожну прожиту хвилину.

***

Нехай Вознесіння Господнє подарує твому серцю віру, твоєму розуму – надію, а твоєму здоров'ю – силу! Нехай люди, яких ти зустрінеш, будуть праведними, а дороги, якими ти підеш, ведуть тебе до справжнього щастя! Божого тобі благословення!

***

У велике свято Вознесіння Господнього бажаю вам непорушної надії на краще і чистої духовності. Нехай приклад Ісуса освітлює ваш шлях, робить його істинно праведним і нагороджує любов'ю.

***

Вітаємо вас зі світлим святом і бажаємо вам праведних справ, милосердя Господнього і покаяння. Нехай у вашому домі буде світло, а діти будуть здоровими і щасливими!

***

У цей святковий день, коли Христос вознісся на небеса, бажаємо і всім нам вознестися у своїй вірі. Нехай тепер, у важкий момент нашої історії, надія на воскресіння рідної держави, на безмежну силу любові стануть для нас сходинками до щасливого життя!

***

Вітаємо вас зі світлим святом! Бажаємо миру і гармонії в душі, здоров'я вам і вашим рідним, сили духу і Божого благословення на всі добрі справи.

Раніше "Апостроф" публікував добірку найсильніших молитв за здоров'я та щастя на Вознесіння Господнє, які можна прочитати в будь-якому місці, не відвідуючи богослужінь у церквах.