RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Фаріон, Дубинський і Арестович: Вечірній квартал на Новий рік покаже найскандальніших українців року

Студія "Квартал" показала "трейлер"-анонс традиційного новорічного шоу-концерту, героями якого стали одіозні українські політики та діячі, серед яких екс-викладач "Львівської політехніки" Ірина Фаріон, "в'язень" СІЗО Олександр Дубінський, нардеп-ресторатор Микола Тищенко та колишній радник ОП, блогер-коуч Олексій Арестович.

Про це повідомили у прес-службі "Кварталу 95".

У новорічному "Вечірньому Кварталі" глядачі побачать пародії на найскандальніших навколополітичних персон поточного року. Наприклад, Олександр Дубінський, якого зіграв Олександр Пікалов заявить, що всі жарти про нього – це "гумористичне переслідування, яке немає під собою ніякого підґрунтя". І взагалі, "він зараз перебуває у СІЗО, куди його посадили за абсолютно надуманими звинуваченнями, лише для того, щоб "95-й Квартал" зміг показати номер про нього у в'язниці".

Читайте: "А Дуремар у них хто?" Яскраві коментарі і меми на нову підозру Дубінському

Микола Тищенко, якого грає Євген Кошовий, відправиться святкувати Новий рік на курорт, але зніматиме відео про це так, нібито він знаходиться на Майдані Незалежності у Києві.

Ірина Фаріон у виконанні акторки "Жіночого Кварталу" Ірини Сопонару обіцяє в новорічну ніч особисто бути присутньою на "Вечірньому Кварталі", "щоб контролювати мову цих комедіантів".

Олексій же Арестович, якого зіграв Володимир Мартинець, закликав вмикати телевізори у новорічний вечір усіх, кому "подобається гострий політичний гумор про усіляких бовдурів". Також він додав, що розуміється в акторстві, оскільки у нього "37 бойових виходів на сцену".

Окрім пародій на політиків глядачі також побачать "очільника ГУР" Кирила Буданова, якого зіграв Юрій Великий. На відео головний розвідник України інтригує своїми передбаченнями про новорічну ніч.

Зазначимо, концерт транслюватиме телеканал "1+1 Україна". Дійство розпочнеться о 20:00 у неділю, 31 грудня.

Нагадаємо, Олексій Арестович з'явився під час прямого ефіру з пластиром на лівому оці через ячмінь, що вискочив, що дуже розвеселило українців, які люблять і практикують з будь-якого більш-менш значущого приводу створювати меми.

Вас зацікавить:

Чи відпочиватимуть українці на Новий рік і Різдво: скільки буде вихідних

Сотні тисяч за свято в горах: в Буковелі на Новий рік здають помешкання за ціною авто

Комендантська година на Новий рік: чи будуть скорочувати і скільки триватиме