RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Оля Полякова може виступити на заході "хороших руських" на Лазуровому узбережжі - блогер

Російська блогерка Ніка Білоцерківська та російський бізнесмен Євген Чичваркін влаштовують на Лазуровому узбережжі розкішну вечерю. Ці громадяни РФ засуджують війну, але у водночас підтримують російських олігархів, проти яких ввели санкції.

Як повідомив блогер Олексій Голобуцький, на їхньому заході виступить українська співачка Оля Полякова.

"Оля Полякова зібралася поспівати для "хороших руських" на Лазуровому узбережжі. Дві вечері "в одній дуже історичній віллі, з однією дуже голосною та прекрасною співачкою" мають відбутися 25-26 квітня. Організатор – російська блогерка та близька подруга Полякової Ніка Білоцерківська", - повідомив блогер.

Голобуцький зазначив, що, анонсуючи з Поляковою вечерею, господиня одяглася в жовто-блакитні тони, взяла в руки український прапор, а пост супроводила серцями - теж жовтим і блакитним, "щоб збити з пантелику з приводу справжнього змісту майбутнього недешевого обжиралова". За тортик Pavlova від Білоцерківської та "найкращий стейк у житті" від Чичваркіна візьмуть щонайменше по 10 тисяч євро.

Голобуцький нагадав, що нещодавно Чичваркін вітав російських олігархів Петра Авена та Михайла Фрідмана зі зняттям частини санкцій ЄС, введених проти них після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Як заявив Чичваркін, "весь цивілізований світ із 13 пакетами санкцій не позбавив Путіна грошей і талантів… Без талановитих бізнесменів, і великих, і дуже великих, ніякої Прекрасної Щасливої Росії Майбутнього не буде". Також Чичваркін казав, що націоналізований Україною Sense-Bank (колишній Альфа-банк Україна) доведеться повернути Фрідману та Авену, тому що "ще жодного разу не було, щоб у них щось відібрали і не повернули".

"Оля Полякова, якщо ти, звісно, вирішила в Україну не повертатися, тоді співай для Чичваркіна та для тих, хто прийде уплітати його стейки. Але постарайся подумати… воно тобі треба?", - зазначив блогер.