RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Стало відомо про підготовку "гучного концерту" українського гурту в Криму

Відомий український гурт "Антитіла" закупив для Головного управління розвідки таємний вантаж для звільнення Криму на суму 4,5 мільйона гривень. Кошти на це було спрямовано з продажу квитків на концерт у Ялті.

Про це повідомили в ГУР.

"Бавовна" у Криму, знищені десятки складів зброї окупантів, їх палаюча "аналогавнет", розпіарене ППО - це лише початок підготовки до концерту в Ялті для прискорення проведення заходу зараз. Додається дуже необхідне і вартісне обладнання для одного з підрозділів ГУР. Бійці з самого початку були партнерами концерту в Криму, а можливо і цілого кримського туру. Більше 5 000 проданих квитків на концерт в Ялті перетворили на донат в 4,5 млн грн", - заявив лідер гурту Тарас Тополя.

"Сьогодні ми оголошуємо перенесення концерту в Ялті і залишаємо відкритою дату його проведення. У майбутньому цей концерт потребує трішки довшої підготовки і трішки більшої "бавовни", ми ж працюватимемо над тим, щоб наблизити цю подію. 4,5 мльн гривень, за які ми дещо придбали дещо дуже цікаве, бойове і корисне, буде направлено на майбутню деокупацію Криму.

Передається цей таємничий вантаж підрозділу ГУР, який ефективно і системно виконує бойову роботу в Чорному морі на Кримському напрямку. Якщо хтось напрягся, що його квиток тепер став недійсний, розслабтесь: всі придбані вами квитки залишаються дійсними. Більше того, продаж квитків залишається відкритим, а ціна квитка зростає. Всі кошти з подальших продажів також будуть направлятись на потреби Головного управління розвідки. Тож знайте: кожен куплений вами квиток - це ще й донат на деокупацію Криму", - повідомив співак.

Як повідомляв "Апостроф", у серпні у Криму сталась пожежа та вибухи на складах боєприпасів в районі аеродрому "Октябрське".