RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Український комік пояснив, як потрапив у Суджу та навіщо

Український комік Фелікс Редька пояснив, як потрапив у зайняту українськими військовими Суджу Курської області РФ.

Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Він зазначив, коментуючи критиків у мережі, що у контрольоване українцями місто приїхав не "хайпувати", а робити роботу на кшталт кореспондентів, фотографів, гуманітарних служб, нагадавши, що має журналістську освіту.

"Хайпом було б в Суджі Почечуна зняти, тобто зробити розважальний контент без соціальної користі. Результатом даної поїздки, стане безцінний науково-популярний подкаст з місцевого краєзнавчого музею про українську історію Суджі... а як я туди потрапив? З чийого дозволу і разом з ким? Мабуть, на велосипеді приїхав", - написав комік.

Він зауважив, що також в результаті монетизації подкасту, через продаж реклами, у військових Курського напрямку вже зʼявився Mavic 3T. Тобто військові отримали дрон, держава - корисну інформаційну компанію, а команда - враження і задоволення від виконаної надскладної задачі.

Також зазначив, що подкаст було знято завдяки роботі військових, без допомоги яких це було б неможливо.

"Зі свого боку, ми використали унікальну можливість так, щоб витиснути з неї максимум користі для армії і держави. Сьогодні. 17:00. Канал "Комік плюс історик", - додав Фелікс Редька.

Раніше ми писали, що комік Фелікс Редька опублікував фото із зайнятої ЗСУ Суджі та обіцяв розповісти про українську історію міста.