RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Марш "Азова": у мережу виклали найяскравіше фото

У мережі опублікували яскраве фото з акції, що була проведена сьогодні в Києві громадянським корпусом "Азов" з вимогою не проводити вибори на окупованій частині Донбасу.

Фото опубліковано в Instagram "Радіо Свобода".

Також на сторінці "Азова" у Facebook опублікували заяву з приводу маршу протесту в Києві.

"Громадянський корпус "Азов" та окремий загін спеціального призначення Національної гвардії України "Азов" - не одне і те саме. Сьогодні в Києві відбувся марш, організований громадянським корпусом "Азов". Активісти заходу вирушили від Національного музею історії України в Другій світовій війні до Верховної Ради України. Вони виступають проти прийняття рішення щодо проведення виборів на окупованих територіях Донбасу", - повідомляють в "Азові".

"Звернути увагу представників ЗМІ та громадськості, що громадянський корпус "Азов" і окремий загін спеціального призначення (ОЗСП) військової частини 3057 Національної гвардії України "Азов" – це різні структури. ОЗСП військової частини 3057 Нацгвардії "Азов" базується в Маріуполі Донецької області, а військовослужбовці цього підрозділу у сьогоднішньому марші участі не брали", - пояснюють у громадянському корпусі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі з'явилися відео з проведеної сьогодні в Києві акції.