RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У мережі ажіотаж навколо відео з інцидентом з націоналісткою в суді Києва

Вчора, 8-го червня, під час розгляду в Солом'янському районному суді Києва справи підозрюваної у розстрілі міліцейського патруля Вікторії Заверухи в будівлю суду увірвалися близько тридцяти невідомих, які спробували заблокувати суддів.

Про це повідомляє українське інтернет-видання Реал.

На місце події прибув спецназ і силою вивів Заверуху з камери.

Дані дії правоохоронців викликали великий ажіотаж в соціальних мережах.

" Люди скажіть мені, доки ці менти будуть так чинити?! Немає значення в погонах ти чи ні, але вона же дівчина, вона мужня дівчина-Воїн, яка твою тилову дупу захищала!", - написала відома українська співачка Анастасія Приходько на своїй сторінці в Facebook.

"…я більше не вірю жодному політику який на великій арені каже що ми все зробимо....Чому? Тому, що нічого не змінюються в нашій державі, і все це почалось з Майдану, коли побили дітей, а ніхто й досі не покараний і не відповів за свої вчинки, тому і далі вони продовжують робити все що заманеться!", - додала Приходько.

Також своє невдоволення діями спецназу щодо Вікторії Заверухи висловили українські журналісти та громадські діячі.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 4 травня 2015 року в Деснянському районі Києва в результаті розбійного нападу на АЗС були вбиті два співробітника міліції. Серед підозрюваних у вчиненні злочину знаходиться і Вікторія Заверуха.