RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Києві зносять магазин Порошенко: опубліковано фото

У Києві, біля метро Святошин, зносять МАФ кондитерської корпорації Roshen, яка належить президентові України Петру Порошенку.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook представник КП "Київблагоустрій", яка координує подібні знесення, Дмитро Білоцерківець.

"Триває демонтаж всіх незаконних Мафів на метро Святошин, мафовики блокували демонтаж і знову перекрили дорогу. Поліція спрацювала ефективно і розблокувала. За фактом все опір організовує власник незаконного "ринку" у метро - власник мережі, за нашою інформацією акція частково проплачена, частково змушують працівників МАФів чинити опір", - пише він і публікує фото.

У свою чергу в кондитерській корпорації Roshen раніше заявляли, що сподіваються на законне врегулювання ситуації з можливим знесенням фірмового Мафу в районі метро "Святошин" у Києві.

Як передає "Інтерфакс-Україна", посилаючись на офіційну заяву компанії, корпорація дізналася про ситуацію зі знесенням магазинів і кіосків біля станції метро "Святошино" з інтернету. Ніяких попереджень або запитів від органів міської влади у підтвердження законності розміщення споруди фірмового магазину "Roshen" до 25 червня у корпорацію або мережу фірмових магазинів не надходило. Після отримання такого запиту від КП "Київблагоустрій" корпорація в перший робочий день, 29 червня, надала всі необхідні документи.

"Будівля фірмового магазину "Roshen" біля станції метро "Святошино" не є власністю корпорації, і є орендованою площею", - зазначено в повідомленні.

Тому весь пакет необхідних документів, який був отриманий від власника та який підтверджує законність споруди, був направлений на розгляд в КП "Київблагоустрій".

"Враховуючи, що всі необхідні документи були надані за першим запитом і те, що корпорація "Рошен" веде свою діяльність прозоро і виключно в рамках закону України, ми сподіваємося на врегулювання даної ситуації та скасування припису №1610585 від 25 червня 2016 р, згідно з яким орендоване під фірмовий магазин "Рошен" будівля повинні знести", - повідомили в компанії.

Як повідомляв "Апостроф", влада Львова зажадала демонтувати вивіску відкрившогося в місті магазина корпорації Roshen, так як вона встановлена без будь-яких дозволів.