RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Києві сталося велике пограбування банку: опубліковані фото

Прес-секретар Національної поліції Києва Оксана Блищик заявив, що у одному з столичних банків 14 липня пропали сім мільйонів гривень.

Про це Блищик повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Після візиту клієнта співробітники установи виявили відсутність грошей, які зберігалися у банківських комірках. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група", - зазначила прес-секретар Нацполіції Києва.

За її словами, подія сталася опівдні, коли в банк звернулися клієнти з вимогою видати цінні речі, які зберігалися в даній фінансовій установі.

"Коли менеджер банку направився до приміщення, де під охороною знаходилися цінності клієнтів, то виявив відкритими кілька індивідуальних сейфів і… зникнення семи мільйонів гривень", - зазначила Блищик.

"Встановлено, що незадовго до візиту останніх клієнтів до спецприміщення, де розташовані індивідуальні сейфи, заходив чоловік, який зберігав там свої речі. Після його виходу менеджер відразу зачинила двері. Про те, що зникли гроші, працівники банку дізналися через кілька хвилин, коли до них звернулися інші відвідувачі", - додала вона.

Як повідомляв "Апостроф", в квітні в Києві пограбували банк в районі ж/д вокзалу.