RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

З'явилося відео резонансного інциденту з "Азовом" у центрі Києва

У мережі з'явився відеозапис резонансної акції активістів громадянського корпусу "Азов", які 8 вересня влаштували бійки з поліцією в районі будівельного майданчика на Святошино, біля офісу компанії "Київміськбуд".

Відео розмістило інформаційне агентство УНН на YouTube.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Києва, близько 08:30 до офісу "Київміськбуду" в Печерському районі Києва прийшли приблизно 50 осіб, які принесли автомобільні шини, розкидали сміття і заблокували вхід до установи.

Представники правоохоронних органів здійснили силове розблокування будівлі. У відповідь активісти застосували димові шашки, петарди і сльозогінний газ, у результаті чого двоє поліцейських були госпіталізовані з тілесними ушкодженнями.

Крім того, до Печерського управління поліції доставили трьох учасників акції протесту, які є уродженцями Києва та Івано-Франківської області. Стосовно затриманих поліція розпочала два кримінальні провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ст. 296 (Хуліганство) КК України.

Як повідомляв "Апостроф", в результаті зіткнень на Святошинському провулку активістів "Азова" з поліцією 8 вересня постраждали кілька людей.