RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

У Лук'янівському СІЗО колишній боєць "Торнадо" завдав собі каліцтво - ЗМІ

У Лук'янівському СІЗО в Києві, де виник конфлікт між охороною і заарештованими, колишній боєць роти "Торнадо" Максим Глєбов з позивним "Ахіллес" відрізав собі вухо.

Про це повідомляє видання Гордон з посиланням на свої джерела.

Зазначається, що у Глєбова, який був заарештований ще влітку 2015 року, сьогодні брали свідчення в суді, і він завдав собі каліцтво, щоб показати, що "на закритих засіданнях не суд, а заказняк".

Як стверджують джерела видання, бунту арештованих не було, вони разом з конвоїрами надавали потерпілому медичну допомогу.

Ще одну версію подій в Лук'янівському СІЗО виклав на своїй сторінці в Facebook журналіст Костянтин Стогній. Він також повідомив про спробу одного з "торнадiвцiв" відрізати собі вухо, але, за його даними, бунт заарештованих і напад на охорону все ж були.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві заарештовані напали на охорону Лук'янівського СІЗО.

Відомо, що зараз у Лук'янівському СІЗО Києва знаходяться 12 колишніх "торнадiвцiв", їх звинувачують у скоєнні тяжких злочинiв на Донбасі.

Як повідомляв "Апостроф", це вже не перший інцидент, пов'язаний з заарештованими бійцями "Торнадо". Так, в серпні 2016 року під час розгляду судом справи сталася бійка.