RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

У Києві розгорівся скандал через побиття поліцейськими заявника: опубліковано відео

У Києві співробітники поліції 17 березня побили чоловіка, який викликав правоохоронців, щоб зафіксувати і оформити яму у дворі будинку на вулиці Березняківській.

Про це повідомляється на сторінці "Київ автомобільний" у Facebook.

"О 8:50 викликав по лінії 102 наряд поліції, щоб написати заяву по статті 140 КУпАП на АвтоДор, яма при в'їзді до будинку. О 8:59 подзвонив патруль повідомити, що ми могли б під'їхати, але сенсу не бачать! Я настійно порекомендував приїхати і прийняти заяву. Прибули, поспілкувалися спокійно, поки не прозвучала фраза "ПИСАТИ НЕ БУДЕМО, НЕ ЗОБОВ'ЯЗАНІ, І АРКУШ ПАПЕРУ СХОДІТЬ ВІЗЬМІТЬ ВДОМА!" Я знову набрав 102, попросив надіслати на адресу службу моніторингу та відповідального по району ПП. Закінчивши розмову зі 102 коп почав штовхати мене в живіт, на прохання не чіпати мене руками він запитав - "А ТО ЩО БУДЕ?", після чого вже втрьох почали бити мене, не попередивши, що я буду затриманий!", - розповів постраждалий.

Дивитись з 12-ї хвилини:

Як повідомляв "Апостроф", в місті Ізмаїл Одеської області група невідомих напала на колишнього бійця Українського Добровольчого Корпусу "Правий Сектор".