RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

У Києві сталася смертельна ДТП з підлітком: опубліковано шокуючі фото

У Києві сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого загинув підліток, який керував скутером. Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

"Важке мото-дтп з потерпілими в Києві на Осокорках: 15-річний хлопець з відкритою черепно-мозковою травмою в реанімації. Частина мозку залишилася на дорозі ..." - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, підліток на скутері з пасажиром на ухилі дороги вилетів на зустрічну смугу руху, впав і врізався в зустрічний автомобіль марки "Шкода".

"Пасажир був в шоломі, садна, забиті місця. Пілот без шолома. У критичному стані, в комі, терміново госпіталізовано у реанімацію ЦРЛ Борисполя", - розповіли очевидці. Лікарі діагностували розтрощення речовини головного мозку, забій головного мозку важкого ступеня, переломи основи та склепіння черепа.

На місці працює поліція і опергрупа. Рух транспорту обмежено.

У результаті аварії скутерист, 2002 року народження, який отримав важкі травми голови, помер в реанімації Бориспільської ЦРЛ.

Нагадаємо, 29 квітня в селі Волощина Перемишлянського району Львівської області відбулося ДТП, у результаті якого загинули двоє поліцейських.