RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Мережу обурив інцидент зі стріляниною СБУшника у відомого волонтера під Києвом: опубліковано фото

На одеській трасі в районі Глевахи (Київська область) чоловік, який представився працівником СБУ, відкрив стрілянину по пасажирам автобуса.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав волонтер Роман Синіцин.

Відзначається, що за версією водія автобуса, яким виявився відомий волонтер Сергій Максимець, у нього виник конфлікт з водієм автомобіля Mitsubishi Outlander.

"Відбулася словесна перепалка. Звичайний дорожній конфлікт. Але Аутлендер починає переслідувати і підрізати мікроавтобус Сергія (зелений Мерседес Віто). В результаті після доганялок і підрізань – водій Аутлендера, співробітник СБУ на прізвище Чабан - стріляє в пасажира Максимця. Стріляє ніби-то в голову, той встиг закритися рукою, в результаті гумову кулю витягали з руки", - написав Синіцин.

Поранений пасажир був госпіталізований. Стрілок намагався втекти, але його затримала поліція.

"А далі, за словами Сергія, починається цікаве. На місце події приїжджає начальник Чабана на чорному Лендкрузері і щось вирішує з ментами. Прізвище та номери Крузера вони не "змалювали", на жаль. В бусі Сергія проводять кілька обшуків з понятими, нічого не знаходять. Бус забирають на штраф-майданчик", - зазначає волонтер.

Також наголошується, що за версією іншої сторони конфлікту саме Сергій Максимець напав на співробітника СБУ.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про несподівану смерть відомого волонтера.