RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Вибух джипа в Києві: журналіст розповів подробиці про власника з Криму

Журналіст Юрій Бутусов назвав ім'я власника позашляховика, який вибухнув на перетині вулиць Тургенівська і Полтавська в Києві.

Посилаючись на власні джерела, журналіст розповів, що власником автомобіля є Герман Гайдук, засновник дачного кооперативу під Севастополем.

"У центрі Києва стався вибух у машини засновника дачного кооперативу під Севастополем – розборки за найдорожчу ділянку нерухомості Севастополя проходять в столиці України. За даними "Цензор.НЕТ", Гайдук не постраждав", - написав журналіст на своїй сторінці в Facebook.

За словами Бутусова, кооператив Гайдука розташований на землі національного заповідника "Херсонес Таврійський", а власниками ділянок є колишні керівники судів, прокуратури, СБУ, СЕС Севастополя.

"Очевидно, що в Криму почався новий виток бандитських воєн, в результаті переділу власності, розпочатого російськими властями. Камені продовжують летіти на кримчан... Камені і бомби з Росії. Адже українцям, зрозуміло, немає ніякого сенсу воювати за майно на окупованій ворогом території", - зазначив Бутусов.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилося відео з київською маршруткою, в якій стався вибух.