RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У поліції розкрили подробиці загибелі бійця АТО, який випав з 9-го поверху

У поліції повідомили про події, які передували смерті бійця 12 батальйону Дмитра Смирнова, який загинув вчора, 22 червня, у Києві.

Як з'ясували правоохоронці, напередодні смерті Смирнов разом зі своїм 52-річним сусідом вживав на місцевому ринку алкогольні напої, де до них приєднався ще один знайомий.

"Через деякий час вони вирішили піти в квартиру киянина, щоб продовжити застілля на кухні. Пізніше військовий нібито пішов у кімнату, а потім усі почули гуркіт і побачили відкрите вікно і відсутність гостя", - наводить слова начальника Дніпровського управління поліції Олександр Кузьміна прес-служба відомства.

За його словами, власник квартири у 2007 році притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень і три роки тому звільнився з місць позбавлення волі умовно-достроково, за місцем проживання характеризується негативно.

На даний момент розглядається кілька версій події, в тому числі нещасний випадок, самогубство, умисне вбивство і вбивство з необережності.

За фактом події слідчі внесли дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше стало відомо про вбивство в центрі Києва бійця АТО Сергія Олійника, який загинув від ножових поранень, отриманих під час конфлікту.