RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Соцмережі вразили екстремальні фото виховательки дитсадка у Києві

Користувачів соціальних мереж вразили фотографії, на яких співробітниця київського дитячого садка №513 "Теремок" в Голосіївському районі столиці миє вікна на другому поверсі, стоячи на крихкому підвіконні.

Знімки опублікувало співтовариство "Типовий Київ" в Facebook.

"Київська вихователька дасть фору будь-якому екстремалу. Так то!", - підписано фото.

Більшість користувачів соцмереж засудили дії співробітниці і закликали звільнити керівництво дошкільного дитячого закладу.

"Порушення правил безпеки - якщо щось, не дай бог сталося - хто б відповідав... це не нормально, ще й на очах у дітей і батьків", "Шкода, тестів на психічну адекватність не проходять. А адже з дітьми працюють","Усі засуджують жінку, яка миє вікна. Але ніхто не подумав про слабоумство директора, який просто її змусив це зробити", "Сподіваюся її вже звільнили і директора цього закладу і фотографа притягнути до відповідальності, якщо не викликав поліцію ", - пишуть в коментарях.

У той же час в адміністрації самого садка повідомили, що няню ніхто ризикувати не змушував, і нікому в голову не могло прийти, що хтось захоче ось так влізти на підвіконня.

Там також відзначили, що пізніше сама няня сказала, що не боїться висоти, адже раніше працювала на будівництві і звикла працювати на верхніх поверхах.

Нагадаємо, раніше на території виховного дошкільного закладу на проспекті Володимира Маяковського в Києві стався вибух.