RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ти ж ніде не воював: з'явилося відео емоційного спілкування активістів з фейковий АТОшником

У мережі опубліковано відео розмови учасників бойових дій на Донбасі з заступником глави проросійської організації "Всеукраїнський союз громадських об'єднань учасників бойових дій" Олегом Мартиновим, який прийшов на відкриття пам'ятника ветеранам АТО у Києві з підробною зіркою Героя України.

Під час виховної бесіди псевдоАТОшник, який раніше називав себе командиром партизанської групи "Тіні" та начальником розвідки батальйону "Донбас" зізнався, що не брав участі у війні на сході країни.

"Насправді на питання "Де ти був в зоні АТО?!" закінчив фразою "радником Корбана". Це опудало зараз ще є "радником глави НАБУ Холодницького". Працює ж тільки заступником у ватній "ветеранській організації" відомого сепарського опудала Палія. Ходить по кабінетах і шантажує чиновників під виглядом "героя розвідки", - йдеться у підписі до відео.

За словами активістів, Мартинов повністю визнав, що він " ніхто і ряжена паскуда", тому дав згоду на те що якщо він ще раз з'явиться в образі ветерана АТО, то згоден на застосування до нього методів фізичного впливу.

Нагадаємо, раніше користувачів соцмереж здивувала поява скандального генерала-українофоба Віктора Палія на відкритті пам'ятника бійцям АТО.