RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Стало відомо про постраждалого бійця АТО під час вибуху у центрі Києва: опубліковано фото

У результаті вибуху на вулиці Грушевського в Києві, який стався сьогодні, 24 серпня, постраждала сім'я з трьох осіб, яка прибула в столицю з іншого регіону.

Про це повідомив керівник Національної поліції України Сергій Князєв.

За його словами, постраждала родина - чоловік, дружина і доросла дитина - яка приїхала на святкування Дня незалежності з іншого регіону країни.

Князєв також повідомив, що вибуховий пристрій було кинуто з боку Маріїнського парку.

У той же час відомий волонтер Роман Синіцин повідомив, що потерпілий в результаті вибуху - учасник АТО на Донбасі, який брав участь в боях за Донецький аеропорт.

"Пройти пару ротацій на "метео" ДАПа в самі жаркі часи, купу інших стрьомних місць. Неушкодженим.Зловити осколки від гранати чи, що там було ... в урядовому кварталі. А вранці домовлялись після параду - пива випити", - написав Синіцин на своїй сторінці у Facebook.

У той же час, інші знайомі потерпілого від вибуху повідомили, що його поранення не несе небезпеки для життя та опублікували фото бійця АТО.

"Так, Валерина дружина, теща і ще один боєць, колишній. Наш, з Комбатуа, інструктор .С А. все буде добре, коли пузо розріжуть і почистять. Спас його Валерін рюкзак на спині. Дружина норм, теща... дай Бог .

Замах на вбивство? Нєфіг робити з урахуванням того, скільки насипали сепарам на пару обидва орденоносця. Ось тільки щось Геращенко і Аваков з награднякамі ніяк не доїдуть до лікарні. Та й у принципі ніхто заходить, крім журиків ", - додав користувач Паша К. Кашчук.

Нагадаємо, раніше у Службі безпеки України озвучили головну версію вибуху, який стався в четвер, 24 серпня, в центрі Києва на вулиці Грушевського.