RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Хапали і відправляли до військкомату: в Києві влаштували скандальну облаву в нічному клубі

У ніч на 28 жовтня співробітники поліції влаштували обшуки в київському нічному клубі Jugendhub і затримали 17 осіб.

Про це йдеться в повідомленні ГУ Нацполіції Києва.

За інформацією правоохоронців, затримані мали при собі наркотичні засоби, які вони придбали у незнайомців на території закладу.

"У 20-річного бармена закладу було виявлено та вилучено розфасовані прозорі разові пакети з речовиною, схожою на наркотичну. У іншого затриманого 30-річного чоловіка поліція вилучила речовини, зовні схожі на наркотики, галюциногенні гриби, електронні ваги, 40000 гривень, 8 банківських карток і автомобіль BMW", - також наголошується в повідомленні.

Крім того, в клубі були присутні 11 малолітніх і 32 людини, які ухиляються від призову на військову службу. Діти були передані батькам, а решту привезли в пункт збору призовників Києва.

Один з відвідувачів клубу опублікував відео з казарми військкомату, куди він і ще кілька людей були доставлені після обшуку.

У поліції зазначають, що звернули увагу на клуб після численних скарг мешканців навколишніх будинків на те, що відвідувачами часто бувають неповнолітні і студенти в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння.

Співробітник юридичної компанії "Міллер" Масі Найєм в Facebook з посиланням на власників клубу повідомив, що поліцейські не пред'явили жодного документа на обшук, а людей били прикладами по голові.

"Чомусь більшість з вечірки виявилися в військкоматі. Це не передбачено жодним нормативним актом !!!", - також зазначив він.

Ситуацію в своєму Facebook прокоментував представник уповноваженого Верховної Ради з прав людини Михайло Чаплига, який вказав на неправомірні дії поліцейських.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", в Києві розігрався скандал навколо затримання поліцією водія.