RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Києві поліцейського запідозрили у причетності до викрадення бізнесмена

Прокуратура міста Києва повідомила про підозру одному з керівників відділу кримінальної поліції Деснянського райуправління поліції ГУ НП у м. Києві за фактом сприяння зловмисникам, які викрали одного з столичних підприємців і вимагали 500 тисяч грн за його звільнення.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

У вересні зазначений співробітник поліції, використовуючи свої знайомства, надав двом чоловікам відомості про місці перебування одного з київських бізнесменів.

29 вересня зазначені зловмисники в Рівному викрали бізнесмена. Після цього, при співучасті поліцейського, зловмисники вивезли підприємця на автомобілі в одне із сіл Києво-Святошинського району Київської області, де утримували близько доби, вимагаючи викуп.

30 вересня в ході спільної спецоперації прокуратури міста Києва та поліції чоловік був звільнений, а викрадачі затримані.

Співробітникові поліції оголосили підозра ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 146 КК України (пособництво у викраденні і незаконному позбавленні волі людини з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб).

27 жовтня суд задовольнив клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляв "Апостроф", в Дніпропетровській області затримали на великому хабарі двох підполковників поліції.