RU  UA  EN

Четвер, 27 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

Затримана банда копів на чолі з підполковником, яка "кришувала" в Києві злочинців: фото

Сьогодні, 25 січня, правоохоронці затримали членів організованого злочинного угруповання, куди входили діючі співробітники кримінальної поліції на станції "Київ-Пасажирський", під прикриттям яких злодії скоювали злочини на території Київського залізничного вокзалу.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Ватажком угруповання був підполковник поліції – начальник сектору кримінальної поліції на станції "Київ-Пасажирський". Під його керівництвом діяли не менше п'яти співробітників кримінальної поліції і кілька груп професійних злодіїв, які платили правоохоронцям данину за можливість скоювати злочини на вокзалі. Також вони ділилися з поліцейськими вкраденим майном.

Семи членів організованого угруповання оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 185 КК України та додатково оголошено про підозру за ч. 2 ст. 364 КК України поліцейським, які входили до складу злочинної групи.

Відзначається, що було проведено понад 35 обшуків за місцем проживання фігурантів кримінальної виробництва і в службових приміщеннях працівників поліції.

Крім цього, були підготовлені клопотання про обрання кожному з членів злочинного угруповання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляв "Апостроф", в Херсоні п'яні патрульні жорстоко побили двох чоловіків.