RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У редакції українського ЗМІ у Києві влаштували черговий обшук: всі подробиці, фото і відео

В офіс бізнес-центру "Гулівер", де знаходяться редакція газета, сайт і радіо "Вести", прийшли з обшуками представники силових відомств у балакалавах.

Про це повідомила головний редактор газети "Вісти" Оксана Омельченко на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, обшуки почалися близько 06:30.

На сайті видання "Вести" зазначається, що журналісти викликали співробітників поліції до себе в офіс.

У свою чергу, Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) заявляє, що зазначені дії є виконанням постанови суду співробітниками поліції і Головної військової прокуратури ГПУ.

"8 лютого завдяки спільним діям Головної військової прокуратури ГПУ та Національної поліції на виконання ухвали слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 28 вересня 2017 року всупереч опору невстановлених осіб всі приміщення на 31, 32 та 33 поверхах торговельно-офісного комплексу «GULLIVER», за адресою: м. Київ, площа Спортивна, 1А, були фактично передані в управління Національному агентству", - відзначили в агентстві.

"Наразі Національне агентство фактично передало такі приміщення в управління компанії-управителю відповідно до укладеного договору управління майном. Національне агентство наголошує, що наразі єдиним законним володільцем зазначених приміщень є компанія-управитель на підставі вказаного договору управління майном", - додали у відомстві.

Проте видання "Вести" підкреслює, що обшуки в їх офісі передувало розслідування про неправомірну діяльність АРМА.

Як повідомляв "Апостроф", останній раз обшуки в офісі видання "Вести" проходили 15 грудня.