RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Мережe захопив новий мурал в Києві: опубліковано фото

Користувачів розчулив новий мурал, який з'явився на станції метро "Оболонь" в Києві.

Відповідний знімок на своїй сторінці в Facebook опублікував вуличний художник Віталій Гідеван, який і є автором шедевра.

Так, на фасаді будівлі він зобразив маленького оленяти, який сидить на галявині. Таким способом майстер пензля висловив свій протест браконьєрству.

"Природа прекрасна і нероздільна. Кожна тварина - це цілий світ, який зберігає в собі секрети і таємниці. Але все частіше люди стали втручатися в закони природи, намагаючись підпорядкувати їх собі. Браконьєрство заради задоволення, знищення рідкісних видів лосів і оленів заради прибутку. Але вибивши одну ланку з ланцюжка, руйнується весь механізм. На малюнку три стріли символізують Віру, Надію і Любов, яких нашому світу так не вистачає", - написав Гідеван.

За його словами, коли малюнок був майже закінчений, недалеко від того місця, де він малював, він наткнувся на пам'ятник з оленем.

"Мабуть, сама доля говорить, що я на правильному шляху", - зробив висновок він.

Як повідомляв "Апостроф", це вже не перший мурал авторства Гідевана. До цього на стіні столичного дитячого садка по вулиці Празькій, 31а з'явилася ластівка в квітах, що сидить на пісковому годиннику.