RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

"Зачистки" МАФів дісталися до площі Перемоги: опубліковано фото і відео чергового знесення в Києві

21 лютого в Києві розпочалося знесення МАФів на площі Перемоги.

Про це повідомляється в співтоваристві "Київ оперативний" в Facebook.

"Біля Національного Цирку відбувається демонтаж не зовсім легальних # МАФ-ів", - йдеться в повідомленні.

Користувачі в мережі по-різному поставилися до того, що відбулося. Деякі на все сто підтримали демонтаж малих архітектурних форм, інші були категорично проти.

"А робочі місця людям дали? У Польщі стихійна торгівля померла сама, коли люди перестали купувати на ринках, а перейшли в торгові центри. Ніхто нічого не трощив там. Людям дали право вибору, але перед цим поляки стали заробляти більше і жити краще! А у нас витісняють усіх закордон і підштовхують до того, щоб сім'ї залишалися без заробітку!","Я розумію в переходах коли прибирають, реально антисанітарія, або коли це заважає або створює незручності якісь. Але там купа місця, красиво оформлена кав'ярня, нормальні ціни і якість. Не підтримую","Так! Чому не можна прибрати з усіх зупинок? Ну пройти неможливо","100% палити ламати нещадно. Очистити місто від цієї напасті! " - пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф", це не перший район в столиці, де прибрали МАФи. Так, буквально тиждень тому МАФи зносили на Майдані Незалежності. А до цього - на вулиці Героїв Севастополя, на станції метро "Нивки", на вулиці Ушинського.