RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Через падіння частини гірки в аквапарку Києва серйозно постраждала дитина: опубліковано фото

24 лютого в київському аквапарку, розташованому в торговому центрі Dream Town, на хлопчика впала частина конструкції гірки, по якій він з'їжджав, через що на голові довелося накласти 34 шва.

Про це повідомила мати хлопчика Олена Ладан-Павленко на своїй сторінці в Facebook.

"Дитина з'їжджала з гірки і на нього в момент спуску обрушилася верхня конструкція гірки. Коли син виявився вже внизу, то не зрозумів, що з ним сталося", - пише вона.

Як уточнила Олена, дитина відчула сильний удар по голові, потім у неї потемніло в очах, з'явився сильний біль.

"У лікарні синові наклали 34 шва!!! Лікар прокоментувала, що рана глибока і дістає до кістки черепа, але, слава Богу, кістка не зачеплена. Дитині прописали антибіотики і заспокійливі, кожен день ми повинні з'являтися до лікаря, так як рана глибока і треба спостерігати процес загоєння. У дитини постійно болить голова ... Дитина спить зі стогонами, і дуже переживає, що тепер на його обличчі залишаться шрами ", - продовжує свою розповідь Ладан-Павленко.

У мережі користувачі обурилися тим, що трапилося, порадивши не зводити подію "на гальмах", і побажали дитині доброго здоров'я.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на атракціоні "Канатна дорога" в дендрологічному парку "Софіївка" в місті Умань (Черкаська область) загинув 12-річна дитина.