RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У киянина з автомобіля вкрали 4 мільйони гривень: опубліковано фото

Увечері 26 лютого на автозаправці в Солом'янському районі троє невідомих у 24-річного киянина з BMW вкрали 4 мільйони гривень і зникли на Porsche Cayenne.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції України в Києві.

"Близько 18:00 до чергової частини Головного управління столичної поліції надійшла інформація про крадіжку з автомобіля на одній з АЗС по вул. Великій Кільцевій. За викликом одразу виїхали наряди поліції і слідчо-оперативна група Солом'янського управління поліції", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з'ясували, що власник авто, припаркував автомобіль на території АЗС і пішов. Зловмисникам 20 хвилин вистачило для того, щоб розбити скло на передніх дверях іномарки, витягнути звідти велику суму грошей, проколоти одне з коліс і сховатися.

Злочинців зараз шукають.

Як повідомляв "Апостроф", такі зухвалі пограбування для Києва не рідкість. Так, в минулому році невідомі посеред вулиці відібрали у чоловіка три мільйони грівен.Трое невідомих, озброєних пістолетами, вдарили чоловіка по голові, відібравши у нього сумку, в якій знаходилася зазначена сума. Після нападу, злочинці зникли на автомобілі Volkswagen Passat.