RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Беркут" повернувся, Україна на колінах? Мережу обурило фото розгону наметового містечка в Києві

Українці продовжують обговорювати розгром наметового містечка під Верховною Радою в Києві 3 березня і жорстоке поводження силовиків з учасниками протесту.

Дуже сильно людей обурила фотографія, на якій співробітники полку поліції особливого призначення змушують активістів стояти на колінах з заломленими за спину руками.

Так, волонтер Роман Синіцин вказав на те, що дії нинішніх поліцейських залишилися такі ж, як і у розформованого в 2014 році "Беркута". Також він зазначив, що більшість співробітників цього спецпідрозділу були на Майдані під час Революції Гідності.

"В мережах у одних - шок, в інших - радість, але багато спільних меседжів: Україна на колінах! За це стояв Майдан? Беркут повернувся! Януковичу не можна було, а Порошенку можна?", - коментує дане фото журналіст Анатолій Яворський.

"Ось цих ось пі ..... ів треба поставити з лопатами дороги розчищати а не глумитися над людьми", "У них віра в безкарність! Ось вона і не дала такої можливості! Плюс реальна безкарність за 14", - відзначають користувачі мережі .

Як повідомляв "Апостроф", мережу обурив недоречний жарт Авакова з приводу побиття протестуючих під Радою.