RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У мережі розповіли цікаву історію про двічі спійманого в Києві злодія: опубліковано фото

У Києві затримали злодія, який раніше вже був поміщений судом під домашній арешт, але під іншим прізвищем і датою народження.

Про це повідомляє користувач Facebook Євген Березовський.

"Попов Ігор Леонідович, 1985 року народження (на другому фото). Шахрай і бандит, який займається зломом і крадіжкою грошей з терміналів. Був затриманий в Оболонському районі Оболонської поліцією при розтині терміналу. Прокуратора Оболоні провела відповідну роботу і подала документи в суд за товаришеві Попову. Суддя переживав що товариш Попов погано і не вдома спить і прописав йому спокій, запобіжний захід обрана чудесним Оболонським суддею - аж "нічний домашній арешт з 20-00 вечора до 7-00 ранку", - пише користувач.

"Проте товариш Попов не прислухався до настанов судді про здоровий і регулярному сні і, в той же день, точніше в першу ж ніч, пішов далі грабувати і бандитствувати. Завдяки діям Дніпровської поліції він був спійманий і затриманий у Дніпровському районі. Він, мабуть, не самий розумний бандит, бо збирався пограбувати термінал в зоні 24/7 одного великого банку і був записаний на відео разом зі своїми товаришами," - додав Євген Березовський.

"І тут починається найцікавіше - Дніпровська поліція з'ясувала, що він зовсім не Попов, а Гапонов Анатолій Олександрович (1992 року народження). Він на першому фото. Документи подали в суд, суддя не перейнявся сном товариша Гапонова (він молодший Попова, відіспиться ще) і присудив 60 днів арешту або заставу 140.000 грн. З'ясувалося також цікаві подробиці з непросте життя Гапонова - він перебуває у всеукраїнському розшуку за аналогічних злочинів у Львові", - зазначив користувач Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно у Києві двоє чоловіків вчинили спробу пограбування квартири серед білого дня.