RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Хоч вмирай: киян обурило фото "героя парковки", який закрив проїзд для "швидкої"

У понеділок 19 березня, в Києві "герой парковки" залишив свій автомобіль біля входу в лікарняне відділення в Дніпровському районі, закривши можливість в'їзду для швидкої допомоги, яка як раз приїхала до лікарні.

Про це повідомляє спільнота Київ оперативний, публікуючи відповідні знімки на своїй сторінці в Facebook.

"Навіть у лікарні на Петра Запорожця знаходяться ті, хто примудряється стати "героєм парковки". Людині на Hyundai, абсолютно неважливо, що вона перекрила проїзд автомобілів швидкої допомоги. Головне ж, щоб йому було зручно, чи не так?" - йдеться в повідомленні.

Користувачі відразу стали обговорювати побачене.

"Думаю містер Цегла в лобове скло з легкістю вирішить цю проблему. З бидлом треба спілкуватися їхньою мовою!", "Там два героя, судячи з фото. Могли б один за одним стати, щоб проїзд був вільний", "Містер Цегла не допоможе швидкої проїхати. Є досвід, коли співробітникам екстрених служб дозволено таранити перешкоди в екстреній ситуації. Тільки посилити потрібно швидкі нормальними бамперами за прикладом використовуваних при знищенні барикад військовими", - пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф", аналогічний інцидент стався на початку березня в Шевченківському районі, коли швидка допомога не змогла під'їхати до входу в школу через зухвалого автомобіліста, який не зміг правильно паркуватися.