RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У мережі показали фото зухвалих крадіїв, які "працювали" в Києві

У Києві співробітники карного розшуку на місці злочину затримали банду грабіжників, які обікрали за годину три квартири.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

У повідомленні говориться, що під час проведення профілактичної операції "Мігрант" працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку на проспекті Леся Курбаса помітили чотирьох підозрілих чоловіків. Ті припаркувалися біля житлового будинку і увійшли в під'їзд. Через деякий час вони вийшли і почали складати речі в салон автомобіля.

Як повідомляється, правоохоронці зупинили їх і поцікавилися походженням майна. Під час перевірки під'їзду, три квартири виявилися незамкненими. Згодом їх власники підтвердили факт крадіжки з квартир та дізналися свої речі в авто грабіжників.

Також встановлено, що зловмисники проникали в квартири, підбираючи ключі.

"У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України чоловіків затримали та доставили до територіального управління поліції. Вони – громадяни іншої держави, 1980, 1971, 1988 та 1979 років народження. Крім того, при поверхневому огляду одного з них ми вилучили пістолет, який направили на експертне дослідження", - зазначив Володимир Ткаченко, начальник Святошинського управління поліції.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) та за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" публікував фото злодіїв, які орудують в центрі Києва.