RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У Києві чоловік влаштував стрілянину по вікнах багатоповерхівок: опубліковано фото і відео

У Солом'янському районі Києва чоловік влаштував стрілянину по вікнах багатоповерхівок, які розташовані навпроти його будинку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"У поліцію звернулася мешканка району та розповіла, що вікно її квартири по вулиці Митрополита Липківського пошкоджено кулею. А через кілька хвилин аналогічне повідомлення надійшло від мешканки сусіднього будинку", - розповіли в поліції.

На місці події поліцейські побачили у вікнах квартир отвори від пострілу. Також були вилучені дві кулі. Встановлено, що постріли були здійснені з вікна квартири, розташованої навпроти будинку потерпілих.

Стрілок був встановлений і затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Під час обшуку в його квартирі виявлено пістолет, набої до нього та стріляна гільза.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше група п'яних молодиків влаштувала стрілянину по вікнах житлових будинків на вулиці Липській у Києві.