RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Києві оригінально помстилися "герою парковки": опубліковано фото

У мережі з'явилося фото помсти зухвалому "герою парковки" в Києві, який залишив своє авто на місцях для машин водіїв з обмеженими можливостями.

Про це повідомляє "Київ оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

"Стали свідками краси. Заходимо в МегаМаркет, туди ж заходить сім'я з тата, сина і мами, які парканулісь на місці для інвалідів. Хлопець, приємної зовнішності, попиваючи кефір на ганку, каже їм: Перепаркуй машину, місць же валом, або зніми з машини український прапор і не ганьби націю. - Нормально все! - відповідає люмпен-тато. Підсумок на фото, вважаю "Нормально все", витратить час і гроші на мийку, а головне за законом))", - йдеться в повідомленні.

На фото видно машину, облиту кефіром. Деякі користувачі в коментарях засумнівалися в правильності поведінки "месника".

"Ну як бе один з пасажирів міг мати інвалідність. І наклейку не вішати, і пред'являти документ тільки копам", "У людей, як то кажуть, заїла платівка. Де ви бачили на дорогах і коли ви бачили в останній раз машинку із позначкою інваліда? Люди грошей на прожиток і лікування не мають, куди там вже своє особисте авто ... а государі борються за правильність паркування. Піди краще пакет з їжею занеси людині з обмеженими можливостями, а не расскідивайся кефіром. У мене все", - коментують вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережі обурив "герой парковки" в Києві, забарикадувалися вихід мешканців з будинку.