RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Ранкова "зірка": в мережі показали фото "героїні паркування" біля школи в Києві

Вранці в середу, 25 квітня, жінка припаркувала свій автомобіль прямо на пішохідному переході біля школи, чим викликала бурхливе обговорення в соціальних мережах.

Про це в Facebook розповів киянин Андрій Степанченко.

Відзначається, що інцидент трапився біля школи №43 на вулиці Преображенській, де дорога вузька і з одностороннім рухом.

"Ранкова Зірка! Сьогодні вранці веду дитину в школу і спостерігаю як прямо на пішохідному переході зупиняється авто. Жінка висаджує дітей закриває авто, махає дітям і йде. На мої зауваження і прохання прибрати машину чую: "Я НІКОМУ не заважаю!", - написав чоловік. - Це школа і о 8.00 там дуже багато дітей. Поважайте оточуючих".

"На жаль, це біля кожної школи. Де можуть, так і в два ряди паркуються. Не пройти, не проїхати(", "Звичайне хамство", "І нехай весь світ зачекає... я на хвилиночку в магазин. Мені треба...", "Оу, на Ніщинського в 2 ряди + тротуар, таке мало не кожен день. 2 школи і садок", "Викликайте поліцію, реально за таке штрафують. 510 грн. А якщо немає на місці водія, то евакуюють. При евакуації це вже обходиться в 2500 грн і 2-3 дня нервів))) і сперечатися і пояснювати поліції марно", - прокоментували інцидент в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві помітили чергового зухвалого "героя паркування", який залишив авто відразу між двома пішохідними переходами.