RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

У Києві поранили співробітника СБУ: опубліковані фото і деталі конфлікту

У четвер, 3 травня, в Дарницькому районі Києва невідомі особи кавказької зовнішності поранили працівника Служби безпеки України.

Про це розповіли в ГУ Нацполіціі міста Києва.

Відзначається, що на парковку по вулиці Вишняківська прибула комісія для проведення заміру паркомісць, - до неї увійшли працівники державної аудиторської служби, управління земельних ресурсів, "Київпарктранссервісу" і оперативник СБУ. Між ними і невідомими особами зав'язався конфлікт, в ході якого пролунав звук, схожий на постріл.

О 13:35 на місце викликали поліцію, яка знайшла двох поранених чоловіків, - у одного забої різних частин тіла, а у другого, - поранення ноги.

Як розповів нардеп Ігор Мосійчук, правоохоронці оголосили план "Перехоплення", - через поранення співробітника СБУ стали розшукувати автомобіль Toyota або Hyundai, білий з чорними вставками, всередині якого знаходяться 4-5 чоловік кавказької зовнішності.

"За останні кілька днів це не перший злочин скоєний кавказькими угрупованнями в столиці. Можливо, поранення працівника СБУ змусить спецслужби взятися за кадировців і іншу кримінально-терористичну сволоту, яка вільно робить свої чорні справи в нашій воюючій країні!", - висловився політик.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в центрі Києва діти члена чеченської діаспори жорстоко побили нардепа Мустафу Найєма за відмову поступитися проїзд на дорозі.