RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

18 березня

Всі новини

Не сховався: в мережі показали фото зухвалого грабіжника, затриманого в Києві

У Києві правоохоронці затримали зухвалого злочинця, який на очах у перехожих напав на жінку і зірвав з її шиї золотий ланцюжок.

Про це повідомляє поліція Києва.

Все почалося з того, що черговий Дніпровського управління поліції отримав повідомлення про грабіж на проспекті Соборності. На місце злочину негайно вирушили автопатрулі та слідчо-оперативна група.

Згодом правоохоронці з'ясували, що жінка поверталася додому, як раптом до неї підбіг незнайомець, зірвав з шиї золоту прикрасу і зник. Свідками цієї події стали інші перехожі, які надали поліцейським опис нападника і вказали напрямок, в якому він зник.

"Під час ретельного огляду прилеглої території ми знайшли і затримали зловмисника. Він переховувався на території автозаправної станції. Ним виявився 31-річний місцевий житель, раніше судимий за аналогічний злочин. В кишені його одягу виявили золотий ланцюжок, який впізнала потерпіла", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в неділю ввечері, 18 березня, в Києві на станції "Героїв Дніпра" чоловік напав на жінку і став бити її молотком по голові на очах у перехожих.