RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

У мережі скандал через побиття торговцями пенсіонера на популярному ринку в Києві: опубліковано відео

На ринку біля станції метрополітену "Лісова" в Деснянському районі Києва іноземці побили літнього чоловіка, військового пенсіонера.

Про це на своїй сторінці в Facebook проінформувала дочка потерпілого Олена Стойко.

Відзначається, що жінка з двома синами підійшла до прилавка і хотіла щось взяти, коли продавець почав кричати на неї і погрожувати. Пенсіонер, що проходив повз, по-офіцерські зробив зауваження про те, що не можна так поводитися з жінками, особливо, в чужій країні.

"Той перемкнув увагу на тата, вів себе агресивно і спробував його вдарити рукою, але потрапив в шию. Тоді тато викликав поліцію і сказав, що з'ясовуватиме стосунки у присутності правоохоронних органів. Продавець тоді викликав свою банду і почав закривати торгову точку, показувати пачку грошей і говорити, що це його правоохоронні органи!", - розповіла жінка.

За її словами, після інциденту зловмисники зникли з місця подій, а її батька і свідків запросили до відділення на дачу показань. В результаті події у пенсіонера сильно підскочив тиск і виявили перелом носа.

"Який мужній чоловік ваш тато", "На тій Лісовий як на смітнику", "Негідники!", - прокоментували відео в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", напередодні в Києві дві зловмисниці, видаючи себе за працівниць комунальних служб, пограбували місцеву жительку.