RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У мережі показали фото і відео любовної пари небезпечних грабіжників, що "працювали" в Києві

У Києві правоохоронці затримали чоловіка та жінку, які скоювали розбійні напади на городян.

Про це повідомляє Київ оперативний.

Тиждень тому в столицю на заробітки приїхали два чоловіки. Коли ввечері вони вийшли в магазин, до них підійшла жінка і попросила сигарету. Чоловіки поцікавилися, де розташований найближчий магазин і вона запропонувала провести їх за умови, якщо їй куплять пива.

"Славко йшов трохи спереду, розмовляючи із жінкою, а Дмитро - позаду, розмовляючи по мобільному телефону. Дмитро трохи відволікся і втратив із кругозору Славка і жінку. Пройшовши ще з сотню метрів у тому ж напрямі, куди йшов Славко, він помітив цю саму жінку, але вже без його друга. Вона повідомила, що Славко вже в магазині і сказала, щоб поквапився, бо скоро в магазині перерва.

Жінка завела хлопця у підворотню, в районі центрального залізничного вокзалу, де Дмитро отримав удар цеглою по голові. Отямившись, Дмитро зрозумів, що мало того, що його побили, ще й обікрали. Як виявилось згодом, така сама історія сталася з товаришем - Славком", - наголошується в повідомленні.

Затримати зловмисників вдалося в момент, коли вони здійснювали черговий злочин.

Пізніше з'ясувалося, що грабіжники зустрічаються і вживають наркотики. Напади вони здійснюють для того, щоб знайти кошти на чергову дозу. Чоловік, який наносив удари, 1992 року народження і вже притягувався до відповідальності за розбійні напади та грабежі.

Пара затримана в порядку статті 208 КПК України.

Як повідомляв "Апостроф", на Донбасі схопили зухвалого грабіжника з Росії.