RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Києві хлопець виліз на дах і загорівся: подробиці НП

У Києві на території вокзального комплексу станції "Дарниця" 13-річний хлопець заліз на дах потягу і загорівся.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Інцидент стався ввечері 10 червня. Підлітки каталися в електропотязі міського сполучення. Коли потяг рухався, хлопець зайшов між вагонами і виліз на дах. Підліток взявся за залізну дугу, яка передає електрострум, і загорівся.

Потерпілий отримав загальну високовольтну електротравму, опіки другого і третього ступеня. У хлопця обпалено 55% поверхні тіла. Зараз він у важкому стані перебуває в реанімаційному відділенні Київської міської лікарні №2.

Відносно батьків потерпілого хлопчика і батьків його друзів складено адміністративні протоколи за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей). За даним фактом проводиться перевірка, вирішується питання про внесення відомостей про подію в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Як повідомляв "Апостроф", на початку травня в Києві троє підлітків залізли на дах електрички, чим заблокували рух електропотягів.