RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ледь не загинув підліток: у мережі розповіли про небезпечний інцидент в електричці в Києві і показали фото

На станції "Київ-Волинський" в Солом'янському районі Києва стався вибух на даху електрички, внаслідок якого постраждав підліток.

Про це проінформували на сторінці спільноти в Facebook dtp.kiev.ua.

Відзначається, що інцидент стався на даху електрички напрямком "Київ-Фастів", - після вибуху на шляхи впав обпалений підліток, що перебував у свідомості і просив про допомогу.

На місце викликали карету "швидкої" медичної допомоги, працівники якої діагностували у потерпілого опіки 50% тіла і госпіталізували його. Через кілька хвилин електричка вийшла за маршрутом.

"Зачепери, мать вашу, хоча б батьків пошкодуйте", "А тепер цього пид***** малолітньому батьки повинні будуть шукати тисячі доларів на операції та ліки", "Шкода, що такі випадки деяких тупих нічому не вчать. Пора фото у всій "красі" вивішувати на кожній електричці. Може хоч візуалізація допоможе", "Вони не розуміють попереджень - "зі мною нічого не трапиться, це інші - лошари", "Потрібно запрошувати зацеперів у опіковий центр, поспілкуватися і подивитися, що їх чекає і як вони будуть виглядати в бинтах без шкіри", "Ну нехай тепер селфі з реанімації викладе, де він крутий перець з важкими опіками і в бинтах", - прокоментували подію в соцмережах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали підлітків, що катаються зачеперами на електричках в Києві.