RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Зухвале вбивство в центрі Києва: названа головна версія і розкриті цікаві деталі про жертву

В результаті смертельної стрілянини, яка сталася біля ресторану "Долма" в Києві у вівторок, 3 липня, помер азербайджанець, близький до відомого кримінального авторитета Олегу Бакинському.

Про це повідомляють Факти.

Відзначається, що три роки тому за вбитим зі стріляниною ганялися по центру Києва бійці "Альфи" і столичні міліціонери. Так, в березні 2015 року в Києві скоєно замах. У той день, чоловік щойно вийшов з дому, отримав кілька поранень в ноги, але залишився живий. Тоді нізвідки не візьмись, на місці НП з'явилися співробітники спецназу і поліція. І почали переслідування злочинців. Незабаром їх, які намагалися втекти на автомобілі, вдалося затримати. Одним з них і виявився житель Баку Агаєв Давуд Шахвелед оглу, якого вбили в Києві у вівторок, 3 липня.

У прес-службі поліції Києва уточнюють, що розглядають кілька версій НП, не виключається і замовне вбивство.

"Поліція відпрацьовує ряд версій, і безперечно одна з версій - це замовне вбивство. Однак це буде зрозуміло після встановлення особи потерпілого, його зв'язків, відпрацювання способу його життя. Ми можемо говорити, що зловмисників було як мінімум двоє, оскільки стрілок вийшов з автомобіля, який з місця пригоди зник", - розповів глава поліції Києва Андрій Крищенко.

Як повідомляв "Апостроф", в понеділок, 2 липня, в Києві відбулося зухвале пограбування зі стріляниною, в результаті чого поранення отримала одна людина.