RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Мережу розбурхало жорстоке побиття чоловіка співробітниками поліції в київському метро: моторошне відео

В метро Києва поліцейський повалив на землю чоловіка і завдав йому кілька ударів гумовим кийком.

Про це свідчить відео, опубліковане на Facebook сторінці "Типовий Київ".

Відео було знято одним з очевидців інциденту. На ньому видно, як якийсь чоловік стоїть на колінах на підлозі, потім намагається схопити поліцейського за бронежилет, потім отримує від нього кілька ударів кийком, падає і лежить. Після цього поліцейський і прибиральниця метро, зробивши кілька спроб підняти чоловіка, беруть його за рюкзак і тягнуть у напрямку до ескалаторів.

Також на запису можна побачити, що інцидент стався на станції "Контрактова площа".

У мережі неоднозначно відреагували на це відео. Деякі обурюються жорстким діям співробітника поліції. У підписі до відео пишуть: "КП "Київський метрополітен" ви дійсно вважаєте, що це допустимо? Ганьба вам!".

"Узаконене беззаконня. Не в змозі провести затримання ось і біситься від безсилля", "Працівники київського метрополітену взагалі в неадекваті" - пишуть у коментарях.

Втім, інші користувачі також цікавляться, з чого почався конфлікт. Деякі також стверджують, що поліцейський діяв законно, з урахуванням того, що затримуваний чинив опір, хапав його за бронежилет і намагався вирвати кийок.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося резонансне відео зі знущаннями поліцейських Харкова над людьми, яке викликало різко негативну реакцію користувачів соцмереж.