RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Поліція відкрила стрілянину по вбивці, який влаштував різанину в Києві: опубліковано фото і відео

У понеділок, 23 липня, правоохоронці затримали 29-річного громадянина Польщі, який вбив чоловіка і поранив дівчину.

Про це повідомляє прес-служба Києва.

"Під час затримання зловмисник з ножем кинувся на поліцейських. Щоб його заспокоїти, правоохоронці застосували табельну вогнепальну зброю, поранивши його в ногу. За фактом події порушено кримінальне провадження", - йдеться в повідомленні.

Все почалося з того, що вночі столична поліція отримала повідомлення про те, що біля автозаправної станції на вулиці Гната Хоткевича виявлено тіло чоловіка з множинними ножовими пораненнями грудної клітини та живота. На місце відразу виїхала слідчо-оперативна група.

"Постраждалого госпіталізували в лікарню, де він помер. У цей момент ми отримали інформацію про затримання на вулиці Двінській чоловіка, який з ножем напав на жінку. Його дії вчасно помітили поліцейські охорони, яким він почав погрожувати ножем і газовим балончиком. У зв'язку з цим, правоохоронці застосували табельну вогнепальну зброю, а зловмисник отримав поранення ноги", - уточнив заступник начальника Головного управління Національної поліції в місті Києві Олександр Пивовар.

Злочинцеві загрожує довічне ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 3 липня, в Києві біля ресторану на вулиці Великій Васильківській застрелили 29-річного чоловіка.