RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Невідомі в камуфляжі напали на будинок київської журналістки: подробиці

У Києві скоєно напад на будинок, в якому разом з батьками мешкає ведуча "Надзвичайних новини" на телеканалі ICTV Вікторія Сеник.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав автор програми Костянтин Стогній.

"Люди в камуфляжній формі, перелізли через паркан і стали вибивати двері в будинку. Мама Вікторії і сусіди підняли шум, викликали поліцію. Це сполохав нападників. Прибулий наряд, не зміг затримати зловмисників, які сховалися на автомобілі", - написав Стогній.

При цьому він зазначає, що "одного з нападників, нібито, впізнали".

"За попередніми даними - знаходиться в розшуку представник чеченської кримінального угруповання. Уточнюємо", - написав Стогній.

Він нагадав, що Вікторія переїхала до батьків після того, як в її знімну квартиру біля метро політехнічного інституту, вломилися через вікно невідомі.

"Тоді спрацювала сигналізація. Прибулий наряд теж тоді нікого не зміг затримати. Цінності не пропали за винятком маленької іконки на ланцюжку. Мабуть, йде полювання за інформацією. Або залякування ...", - резюмував він.

Інформацію про інцидент підтвердили в Національній поліції.

"Зловмисники походили по двору біля будинку, і, напевно, злякавшись, що їх побачить сусід, втекли на автомобілі ще до приїзду груп поліції", - заявив агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ГУ Національної поліції в Київській області.

На даний момент в поліції вирішується питання про відкриття кримінальної справи за ст.162 Кримінального кодексу (незаконне проникнення в житло).

Разом з тим в Нацполіціі відзначили, що заяв про викрадення майна журналістки їм не надходило.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно у Києві неадекватний чоловік із шаблею атакував перехожих.