RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві розкрили епічну "крадіжку" фонтану біля колишнього штабу партії Януковича

Один з фонтанів у Києві біля кінотеатру "Зоряний" приватизував приватний власник в якості окремого об'єкта, площею 176,5 метрів.

Про це розповів в Facebook депутат Київради від фракції "Солідарність" Ярослав Діденко.

"Як епічно грабували наш Київ. Зібрався я, під відновлення роботи врятованого кінотеатру "Зоряний", ще й знайти кошти на ремонт фонтану біля нього. А тут бац, а фонтан вже тихоприватизований, як окремий об’єкт площею 176,5 м", - зазначив він.

За словами Діденко, споруда водопостачання, яка весь час належала київській громаді закріплена та обліковується на балансі КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м.Києва", а по факту має приватного власника Богдана Ігоря Анатолійовича (згідно з відомостями з Держреєстру речових прав на нерухоме майно).

"Вже звернувся до Прокуратури з вимогою через суд повернути власність київській громаді.Ігор Анатолійович, ну, шо ж ви так???", - резюмував Діденко.

Нагадаємо, в 2006 році кінотеатр "Зоряний" втратив статус комунального і став приватною власністю. Пізніше в ньому розташовувався штаб "Партії регіонів". Київрада підтримала проект рішення "Про повернення в комунальну власність" закладу.

Як повідомляв "Апостроф", соцмережі обурив ремонт дороги у Києві за допомогою "асфальтної крихти".