RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Масштабна ДТП з "мажорами" в Києві: з'явилися скандальні подробиці і відео бійки на місці аварії

У винуватців аварії за участю BMW, який влаштував масштабну ДТП, розкидавши кілька машин по дорозі, при собі був травмат.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua в Facebook.

"На перехресті Березняківській і Дніпровської набережної група молодих людей, за словами очевидців "мажори" їхали на чорній бмв, яка на швидкості врізалася в припарковані автомобілі. Всього постраждали 4 машини. Жертв немає. Поліція так і не змогла з'ясувати, хто був за кермом. У головного підозрюваного при собі був травматичний пістолет, яким він погрожував усім навколо. Дані зі слів очевидців: "Приїхав автомобіль з номерами 7777 швидко забрали всі особисті речі з БМВ". Патрульні під час своїх тривалих розглядів заарештували кілька очевидців. Одного за те, що він торкнувся патрульну машину, другого - за образи в сторону представника нацполіціі. Все тривало близько двох годин. Зібралося більше сотні людей, які вимагали огляду на алкоголь. Кілька разів виникла бійка між патрульними і громадянами", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві на Старообухівській трасі в результаті ДТП виникло загорання трьох автомобілів: загинули три людини, ще двоє постраждали.