RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

В Києві вночі спалили позашляховик: опубліковано фото і відео

У неділю, 26 серпня, в Києві в одному з дворів невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю в припаркований автомобіль BMW X5 з "єврономерами".

Про це повідомляє "Інформатор".

Відзначається, що інцидент стався близько 3:20, за адресою вулиця Бальзака, 58.

За словами очевидців, до припаркованої у дворі будинку машини BMW Х5 під'їхав невідомий автомобіль. З нього зловмисники кинули на припаркований позашляховик пляшку із запальною сумішшю, після чого зникли в невідомому напрямку. В результаті пожежі BMW згорів дотла. Також постраждали два автомобілі, які були припарковані поруч з "німцем". У Toyota Yaris обгорів лівий бік і поплавилася задня ліва фара. Власник Toyota встиг вчасно відігнати автомобіль подалі від вогню і мінімізувати втрати. У Audi A6 вогонь пошкодив передню ліву фару і передній бампер.

Також власник BMW Х5 розповів, що незадовго до пожежі йому погрожував чоловік, з яким у них стався конфлікт. Водій згорілого позашляховика нібито подряпав автомобіль цього чоловіка. На місці працював екіпаж патрульної поліції, рятувальники ГСЧС і слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 19 серпня, на території музею в Києві дотла згорів автомобіль Skoda Octavia.